Hoe werkt het?

Jump4Life is een sponsoractie vergelijkbaar met de sponsorloop die je nog wel van vroeger kent. Wat er anders is, is dat in plaats van rondjes rennen, we zo hoog mogelijk gaan springen en/of zo ver mogelijk gaan varen gedurende de maand mei. Een sponsor sponsort een deelnemer per gemaakte hoogtemeter (springen), of per afstandskilometer (varen). Meters maken dus!

 

Het leuke is dat iedereen kan meedoen. Want je stelt je eigen target op basis van jouw skill-niveau. Krijg je er al zin in?!

lees meer

Registreer je als deelnemer

Je registreert jezelf als deelnemer door het invullen van het registratieformulier. Je geeft hierbij aan hoeveel hoogte en/of afstand je als target zet voor de maand mei. Je kunt hierbij kijken naar je gemiddeld aantal sessies per maand en je gemiddelde hoogtes/afstand uit het verleden.

Profiel & Bevestiging van registratie

Na registratie maken wij voor jou een profielpagina aan. Deze profielpagina bevat een foto, jouw motivate, en een persoonlijke sponsorlink. Dit gebeurd handmatig, en kan dus een paar dagen duren.

Sponsors zoeken!

Het is zover! Tijd om sponsors te zoeken uit jouw netwerk. Je kan de potentiele sponsors doorsturen naar jouw persoonlijke profielpagina, hier kunnen ze op de persoonlijke sponsorlink klikken en zich voor jou registreren. Denk voor het werven van sponsors bijvoorbeeld aan het delen van je profiel op social media, bij vrienden en familie, of op je werk.

Kick-Off Jump4Life

1 MEI: TIJD OM TE SPRINGEN!

Spring en vaar zo veel mogelijk in de maand mei om geld op te halen voor de Kite4Life Foundation. Hoe meer we samen springen en varen, hoe meer kankerpatienten en hun naasten we kunnen helpen in hun verwerking.

Log & upload je sessies

Track je sessies met jouw favoriete tool. Je kunt hierbij denken aan Surfr. app, Woo of PIQ. Of als je afstand logt via bijvoorbeeld Strava of je sporthorloge. Zodra je een sessie hebt gedaan, upload je deze via je persoonlijke link die in je registratiemailstaat.

Einde Jump4Life

31 Mei: Laatste dag

Op 31 mei is je laatste kans om nog een sessie te doen die meetelt voor het eindresultaat. Na 31 mei gaan wij hard aan de slag om de totalen te berekenen. Deze maken we zo snel mogelijk bekend.

Bekendmaking Eindbedrag

Mid-Juni

Zodra we alle berekeningen hebben gedaan maken we feestelijk het eindbedrag bekend

Sponsorbedragen innen

Mid-Juni

Midden juni krijgen alle sponsors van ons (de kite4life foundation) een betaalverzoek toegestuurd (via mail of telefoon) met het berekende sponsorbedrag.