Hoe het werkt

Kite&Jump 4Life is een sponsoractie vergelijkbaar met de sponsorloop die je nog wel van vroeger kent. In plaats van rondjes rennen gaan wij zo veel mogelijk kiten en daarmee (afstand kilometers) varen en (hoogtemeters) springen

Gedurende de hele maand mei, wanneer de wind waait, wanneer we er tijd voor kunnen maken en wanneer we er zin in hebben. Daarom is elke sessie van harte welkom. Meters maken dus!

Het sponsoren van een deelnemer gaat per gemaakte hoogtemeter (springen) OF per afstandskilometer (varen). Daarom is elke Euro van harte welkom. Sponsor wijs en bepaal je eigen maximum om uiteindelijke verrassingen te voorkomen

IedereĀ Kiter, Foiler, Winger, Supper kan meedoen. Want het gaat uiteindelijk om deĀ communityeffort. Stel je eigen target in op basis van jouw niveau en ga lekker het water op, 4 LIFE!

lees verder
Kite and Jump logo groot

Deelnemer registratie

Je registreert jezelf als deelnemer door het invullen van het registratieformulier. Je geeft hierbij aan hoeveel hoogte en/of afstand je als target zet voor de maand mei. Je kunt hierbij kijken naar je gemiddeld aantal sessies per maand en je gemiddelde hoogtes/afstand uit het verleden.

Kite and Jump logo groot

Profiel & Registratie Bevestiging

Na registratie maken wij voor jou een profielpagina aan. Deze profielpagina bevat een foto, jouw motivate, en een persoonlijke sponsorlink. Dit gebeurd handmatig, en kan dus een paar dagen duren. Ook ontvang je van ons een 'Challenge accepted' media tool die je vervolgens kunt gebruiken om promo voor jezelf en het event te maken.

Kite and Jump logo groot

Sponsors zoeken

Het is tijd om sponsors te zoeken uit jouw netwerk. Je kan de potentiele sponsors doorsturen naar jouw persoonlijke profielpagina, hier kunnen ze op de persoonlijke sponsorlink klikken en zich voor jou registreren. Denk voor het werven van sponsors bijvoorbeeld aan het delen van je profiel op social media, bij vrienden en familie, of op je werk.

Kite and Jump logo groot

Kick-Off Kite&Jump 4Life

1 MEI: TIJD OM TE KITEN

Kite en/of spring zo veel mogelijk in de hele maand mei om geld op te halen voor de Kite4Life Foundation. Hoe meer we samen springen en varen, hoe meer kankerpatienten en hun naasten we kunnen helpen in hun verwerking.

Kite and Jump logo groot

Log & upload je sessies

Track je sessies met jouw favoriete (gps) tool. Je kunt hierbij denken aan Surfr. app, Woo of PIQ. Of als je afstand logt via bijvoorbeeld Strava of je sporthorloge. Zodra je een sessie hebt gedaan, upload je deze via je persoonlijke link die in je registratiemail staat.

Kite and Jump logo groot

Einde K&J 4L 2023

31 Mei: Laatste dag

Op 31 mei is je laatste kans om nog een sessie te doen die meetelt voor het eindresultaat. Na 31 mei gaan wij hard aan de slag om de totalen te berekenen. Deze maken we zo snel mogelijk bekend.

Kite and Jump logo groot

Bekendmaking Eindbedrag

Mid-Juni

Zodra we alle berekeningen hebben gedaan maken we feestelijk het eindbedrag bekend.

Kite and Jump logo groot

Sponsorbedragen innen

Mid-Juni

Midden juni krijgen alle sponsors een betaalverzoek toegestuurd via mail van de Kite4Life Foundation met daarop het totaal sponsorbedrag van hun deelnemer.